Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Devolució d'ingressos de règims i sistemes especials < Tornar

A través d'este servici es podrà sol·licitar la devolució d'ingressos indeguts corresponents al Règim a què estiguen adscrits els treballadors, així com consultar l'estat de l'expedient a què haja donat origen la sol·licitud d'ingressos indeguts.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Treballadors pertanyents als Règims Especials d'Autònoms, Mar (compte propi), Convenis Especials, Sistemes Especials d'Empleats de la Llar i Agrari compte d'altri (Inactivitat), els antics Règims Especials Agrari (cte. propi i d'altri) i Empleats de la Llar (titulars de la llar familiar i treballadors discontinus).

Què permet fer

  • Sol·licitar la devolució d'ingressos indeguts.
  • Consultar l'estat de tramitació de la sol·licitud, tant si s'ha efectuat a través d'este mitjà com si s'ha presentat a l'Administració de la Seguretat Social.

Cal tindre en compte

Si hi accedix per Cl@ve amb Cl@ve permanent), per garantir un nivell de seguretat més alt en este servici, la validació de l’accés es complementarà amb l’enviament d’un codi per SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l’acte de registre, codi que haurà d’introduir per a poder accedir-hi.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}