Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Devolució d'ingressos de règims i sistemes especials < Tornar

A través d'aquest servei es podrà sol·licitar la devolució d'ingressos indeguts corresponents al Règim a què estiguin adscrits els treballadors, així com consultar l'estat de l'expedient a què hagi donat origen la sol·licitud d'ingressos indeguts.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Treballadors pertanyents als Règims Especials d’Autònoms, Mar (compte propi), Convenis Especials, Sistemes Especials d’Empleats de la Llar i Agrari compte d’altri (Inactivitat), els antics Règims Especials Agrari (cte. propi i d’altri) i Empleats de la Llar (titulars de la llar familiar i treballadors discontinus).

Què permet fer

  • Sol·licitar la devolució d'ingressos indeguts.
  • Consultar l'estat de tramitació de la sol·licitud, tant si s'ha efectuat a través d'aquest mitjà com si s'ha presentat a l'Administració de la Seguretat Social.

Cal tenir en compte

Si hi accedeix per Cl@ve amb Cl@ve permanent, per garantir un nivell de seguretat més alt en aquest servei, la validació de l’accés es complementarà amb la tramesa d’un codi via SMS al número de mòbil que hagi facilitat durant l’acte de registre, codi que haurà d’introduir per poder accedir-hi.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}