Contenido principal

Política de Cookies

Què són les galetes?

Aquest lloc web utilitza galetes o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats ben diverses, com, per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació sobre els teus hàbits de navegació, o personalitzar la manera en què es mostra el contingut. Els usos concrets que fa la Seguretat Social d’aquestes tecnologies depenen del tipus i es descriuen a continuació:

  • Galetes tècniques pròpies: Aquestes galetes permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o servei que hi hagi. Són galetes necessàries per al correcte funcionament del portal web, per exemple, per a la cerca de novetats a la pàgina, configuració de l’idioma, selecció de categories i subcategories de continguts.

  • Galetes de personalització pròpies: Aquestes galetes permeten recordar informació perquè l’usuari accedeixi al servei amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d’altres usuaris. S’utilitzen per modificar l’idioma de la pàgina web escollit per l’usuari.

  • Galetes d’anàlisi o mesurament de tercers: Aquestes galetes permeten al responsable el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web a què estan vinculades. Es tracta d’una galeta enviada per la plataforma Akamai que es fa servir per mesurar el rendiment de les pàgines, en funció de les accions realitzades per l’usuari.

Pots permetre o bloquejar les galetes, així com esborrar les teves dades de navegació (incloses les galetes) des del navegador que utilitzes. Consulta les opcions i instruccions que ofereix el teu navegador per a això. Les galetes utilitzades són persistents, això vol dir que es mantenen en el teu ordinador fins i tot quan la sessió en el recurs de la Seguretat Social ha finalitzat.

Complementary Content
${loading}