Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Presentació d'altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Tresoreria General de la Seguretat Social) < Tornar

Cerrar

AVÍS IMPORTANT

L’Autoritzat RED ha de presentar les sol·licituds de les empreses, treballadors autònoms i ocupadors de llar que tinga assignats a través del Sistema RED, excepte les sol·licituds d’ajornaments de les cotitzacions a la Seguretat Social o la presentació de documentació relativa a les sol·licituds esmentades, que s’haurà de realitzar exclusivament  en el registre electrònic de la Seguretat Social a través del  servei d’Ajornament en el pagament de deutes a la Seguretat Social” o “Contestar requeriments o presentar documentació relacionada amb un document rebut de la Seguretat Social, respectivament. Fora d’estos supòsits no es tramitaran les sol·licituds que presente l’Autoritzat per un canal diferent del Sistema RED.


Este servei permet presentar per registre electrònic, en nom propi o en representació d’una altra persona, escrits, sol·licituds o comunicacions adreçats a la Tresoreria General de la Seguretat Social, la presentació de les quals no estiga contemplada en un servei específic de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Als qui, en nom propi o en representació d’una altra persona, vulguen presentar per registre electrònic escrits, sol·licituds o comunicacions adreçats a la Tresoreria General de la Seguretat Social  la presentació de les quals no estiga contemplada en un servei específic de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

Què permet fer

  • Annexar documentació adreçada a la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Què necessita per realitzar-ho

  • Annexar la documentació que es vulga enviar.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servei, se li enviarà un codi per SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

La província de tràmit indica la Direcció Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social a la qual vol dirigir la documentació.

La sessió de connexió està limitada temporalment, per la qual cosa, si caduca mentre ompli la sol·licitud haurà de tornar a iniciar-la i acabar les actuacions que tinga pendents.

La mida total de la documentació que s'ha d'annexar no pot superar els 10 Mb.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebrà un “justificant de recepció” en format PDF. Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}