Contenido principal

Oblit de contrasenya < Tornar

En cas d'oblit o bloqueig de la contrasenya, es pot recuperar a través d'este servici.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Ciutadans donats d'alta a Cl@ve permanent (usuari i contrasenya) que hagen oblidat la seua contrasenya o per als que eixa contrasenya haja quedat bloquejada pel fet de superar-se el nombre màxim de 5 intents d'autenticació fallits.

Què permet fer

Mitjançant este servici es pot tornar a crear la contrasenya d'accés.

Què es necessita per a fer-ho

Per a tornar a crear una contrasenya nova cal accedir al servici d'Oblit de contrasenya, on es demanarà que s'introduïsca l'usuari (el DNI o NIE) i el codi d'activació que es va subministrar en l'acte de registre. Per a aportar més seguretat al procés, també es fa una pregunta senzilla de comprovació del fet que s'està tractant amb una persona física (captcha).

Si les dades són correctes, el sistema enviarà a l'usuari un SMS amb un codi numèric d'un sol ús (One Time Password, OTP) que haurà de teclejar en el camp del formulari corresponent. Si és correcte, el sistema permetrà establir la contrasenya que es preferisca, sempre que complisca unes característiques mínimes de seguretat. Esta contrasenya serà la que s'haurà d'utilitzar, d'ara endavant, cada vegada que un servici d'administració electrònica la sol·licite.

Cal tindre en compte

Tots els camps marcats amb (*) són obligatoris.

La contrasenya ha de complir una sèrie de condicions mínimes:

  • No pot contindre nom, cognoms o DNI.
  • La longitud mínima és de 8 caràcters i pot tindre tots els caràcters que siguen necessaris.
  • Si la contrasenya conté menys de 16 caràcters, ha de complir, com a mínim, 3 de les 4 condicions següents: Tindre almenys una lletra majúscula, tindre almenys una lletra minúscula, tindre almenys un dígit o tindre almenys un dels caràcters següents: ¡!$€%&@/\\()=?¿*[];,:._-+<>

Si s'introduïx malament el codi OTP més de 3 vegades, s'avisarà d'això i s'haurà de tornar a començar des del principi el servici d'Oblit de contrasenya.

Si es té qualsevol problema amb este servici, cal posar-se en contacte amb el 060.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Complementary Content
${loading}