Contenido principal

Política de Galletes

  Què són les galletes?

  Este lloc web utilitza galletes o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan navegues. En general, estes tecnologies poden servir per a finalitats ben diverses, com, per exemple, reconéixer-te com a usuari, obtindre informació sobre els teus hàbits de navegació o personalitzar la manera en què es mostra el contingut. Els usos concrets que fa la Seguretat Social d’estes tecnologies depenen del tipus i es descriuen a continuació:

  • Galletes tècniques pròpies: Estes galletes permeten a l’usuari navegar a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i utilitzar les diferents opcions o servici que hi haja. Són galletes necessàries per al correcte funcionament del portal web, per exemple, per a la cerca de novetats a la pàgina, configuració de l’idioma, selecció de categories i subcategories de continguts.

  • Galletes de personalització pròpies: Estes galletes permeten recordar informació perquè l’usuari accedisca al servici amb determinades característiques que poden diferenciar la seua experiència de la d’altres usuaris. S’utilitzen per a modificar l’idioma de la pàgina web escollit per l’usuari.

  • Galletes d’anàlisi o mesurament de tercers: Estes galletes permeten al responsable el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web a què estan vinculades. Es tracta d’una galleta enviada per la plataforma Akamai que es fa servir per a mesurar el rendiment de les pàgines, en funció de les accions realitzades per l’usuari.

  Pot permetre o bloquejar les galletes, així com esborrar les seues dades de navegació (incloses les galletes) des del navegador que utilitza. Consulte les opcions i instruccions que oferix el seu navegador per a açò. Les galletes utilitzades són persistents, això vol dir que es mantenen en el seu ordinador fins i tot quan la sessió en el recurs de la Seguretat Social ha finalitzat.

Complementary Content
${loading}