Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Novetats

 • 18 de desembre de 2020

  Llançament de la Passarel·la Digital Única integrada al portal web “Tu Europa”

  Els ciutadans i les empreses que accedeixin al portal “Tu Europa” disposaran de la Passarel·la Digital Única, amb informació fiable i de qualitat, així com l’assistència necessària, en el seu mateix idioma, per exercir els seus drets a la lliure circulació en els diferents àmbits de la seva esfera laboral i personal.

 • 03 de juny de 2020

  Resolució d’1 de juny de 2020, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social

  Es troba disponible a Normativa i Legislació > Normativa relativa al Registre Electrònic, la Resolució d’1 de juny de 2020, de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social i Pensions, per la qual es modifiquen els procediments administratius susceptibles de tramitació a través del registre electrònic de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social i Pensions, que esdevindrà efectiva a partir del 15 de juny de 2020.

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat REM

  S’ha actualitzat el servei Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat REM que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 23 de setembre de 2016

  Nous tràmits per Registre electrònic per a Treballadors del Mar

  Segons el que estableix la Resolució de 15 de setembre de 2016, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social, s'han publicat a la Seu, a Ciutadans / Règim Especial del Mar, disset procediments nous susceptibles de tramitació a través del registre electrònic relatius a sol•licituds i comunicacions de prestacions per a treballadors del Mar. Així mateix, s'ha modificat la denominació de 26 procediments que ja estaven operatius per permetre'n la correcta identificació i distinció respecte d'altres procediments gestionats per altres entitats de la Seguretat Social.

Complementary Content
${loading}