Contenido principal

Novetats

 • 29 de maig de 2020

  El termini de sol·licitud de l’Ingrés Mínim Vital s’inicia el 15 de juny de 2020

  Per a donar temps que els interessats puguen disposar de la informació i la documentació necessàries i evitar la pèrdua de drets, les sol·licituds presentades durant els tres primers mesos de vigència de la prestació tindran, si són aprovades, efectes econòmics des de l’1 de juny de 2020. Tinga en compte que, atesa la situació sanitària, els Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social romanen tancats al públic, de manera que li recomanem que utilitze, a partir del 15 de juny de 2020, els servicis electrònics de la seu electrònica de la Seguretat Social per a presentar les sol·licituds.

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat RETA

  S’ha actualitzat el servici Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat RETA que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat REM

  S’ha actualitzat el servici Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat REM que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 07 d'abril de 2020

  COVID-19 Certificats electrònics caducats des del 14 de març

  Ateses les circumstàncies excepcionals derivades de la COVID 19, es podran continuar utilitzant en els servicis de la Seu els certificats electrònics admesos que han caducat a partir del 14 de març de 2020, data d’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Estem fent les adaptacions tècniques necessàries per a fer efectiva esta possibilitat, de manera gradual, en tots els servicis de la Seu. Disculpe les molèsties mentre acabem esta adaptació.

 • 07 d'abril de 2020

  Actualització de l’accés per SMS. No cal conéixer el Número de Seguretat Social per accedir-hi.

  Alguns servicis electrònics de la Seguretat Social permeten l’accés per SMS; fins ara es requeria omplir la informació relativa al seu Número de Seguretat Social. Per a facilitar a l’usuari l’ús dels servicis electrònics, s’ha eliminat el requisit d’informar d’esta dada, i es manté la verificació de la identitat amb informació senzilla, DNI o NIE i data de naixement, a més de la introducció d’un codi enviat al mòbil que hàgeu proporcionat a la Seguretat Social.

 • 16 de març de 2020

  Mesures Covid 19. La Seguretat Social tanca l’atenció presencial a les seues oficines.

  Des del dilluns 16 de març, les oficines de l’INSS, ISM i TGSS no tindran servici d’atenció al públic. Es tracta d’una mesura extraordinària que busca complir amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Els ciutadans podran fer els tràmits més urgents a través de la Seu Electrònica i del Registre Electrònic. La Seguretat Social continuarà treballant per garantir l’acció protectora del Sistema i els drets dels ciutadans.

 • 12 de març de 2020

  Nou servici Simulador de jubilació per autoritzat

  Mitjançant este servici, una tercera persona podrà accedir i utilitzar el simulador de jubilació en nom d’un interessat, sempre que dispose de la seua autorització.

 • 04 de novembre de 2019

  Millores en “Cita Prèvia per a Pensions i Altres Prestacions”

  Se simplifiquen els servicis disponibles per a la sol·licitud de cita prèvia per a Pensions i Altres Prestacions.

 • 03 d'octubre de 2019

  Nou servici: Presentació d'altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Tresoreria General de la Seguretat Social)

  Este servici permet presentar per registre electrònic, en nom propi o en representació d’una altra persona, escrits, sol·licituds o comunicacions adreçats a la Tresoreria General de la Seguretat Social, la presentació dels quals no es preveja en un servici específic de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

 • 03 d'octubre de 2019

  Nou servici: Prestació per Naixement i Atenció de Menor (REM)

  Este servici permet sol·licitar, per Registre electrònic, la prestació per Naixement i Atenció de Menor, per a gaudir del període de descans laboral corresponent, per naixement, adopció, guarda amb finalitats d’adopció i acolliment permanent o temporal superior a un any.

Complementary Content
${loading}