Contenido principal

Novetats

 • 07 d'abril de 2020

  COVID-19 Certificats electrònics caducats des del 14 de març

  Ateses les circumstàncies excepcionals derivades de la COVID 19, es podran continuar utilitzant en els servicis de la Seu els certificats electrònics admesos que han caducat a partir del 14 de març de 2020, data d’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Estem fent les adaptacions tècniques necessàries per a fer efectiva esta possibilitat, de manera gradual, en tots els servicis de la Seu. Disculpe les molèsties mentre acabem esta adaptació.

 • 07 d'abril de 2020

  Actualització. Llista de servicis amb accés via SMS

  S’ha actualitzat la llista de servicis de la Seu amb accés via SMS. Recorde que en este tipus d’accés no cal que òmpliga la informació relativa al seu Número de Seguretat Social, ja que s’ha eliminat el requisit d’informar d’esta dada, i es manté la verificació de la identitat amb informació senzilla, DNI o NIE i data de naixement, a més de la introducció d’un codi enviat al mòbil que haja proporcionat a la Seguretat Social.

 • 12 de novembre de 2018

  Servici de Consulta i Signatura de Notificacions Telemàtiques. Inclusió de matèria.

  S’actualitza el servici per a incloure en les notificacions la informació relativa a la matèria amb què estan relacionades.

 • 23 de setembre de 2016

  Nous tràmits per Registre electrònic per a Treballadors del Mar

  Segons el que establix la Resolució, de 15 de setembre de 2016, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social, s'han publicat a la Seu, a Ciutadans / Règim Especial del Mar, dèsset procediments nous susceptibles de tramitació a través del registre electrònic relatius a sol•licituds i comunicacions de prestacions per a treballadors del Mar. Així mateix, s'ha modificat la denominació de 26 procediments que ja estaven operatius per a permetre'n la correcta identificació i distinció respecte d'altres procediments gestionats per altres entitats de la Seguretat Social.

Complementary Content
${loading}