Contenido principal

Novetats

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat RETA

  S’ha actualitzat el servei Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat RETA que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat REM

  S’ha actualitzat el servei Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat REM que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 07 d'abril de 2020

  COVID-19 Certificats electrònics caducats des del 14 de març

  Ateses les circumstàncies excepcionals derivades de la COVID 19, es podran continuar utilitzant en els serveis de la Seu els certificats electrònics admesos que han caducat a partir del 14 de març de 2020, data d’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Estem fent les adaptacions tècniques necessàries per fer efectiva aquesta possibilitat, de manera gradual, en tots els serveis de la Seu. Disculpeu les molèsties mentre acabem aquesta adaptació.

 • 07 d'abril de 2020

  Actualització de l’accés per SMS. No és necessari conèixer el Número de Seguretat Social per accedir-hi.

  Alguns serveis electrònics de la Seguretat Social permeten l’accés per SMS; fins ara es requeria emplenar la informació relativa al vostre Número de Seguretat Social. Per facilitar a l’usuari l’ús dels serveis electrònics, s’ha eliminat el requisit d’informar d’aquesta dada, i es manté la verificació de la identitat amb informació senzilla, DNI o NIE i data de naixement, a més de la introducció d’un codi enviat al mòbil que hàgiu proporcionat a la Seguretat Social.

 • 16 de març de 2020

  Mesures Covid 19. La Seguretat Social tanca l’atenció presencial a les seves oficines.

  Des del dilluns 16 de març, les oficines de l’INSS, ISM i TGSS no tindran servei d’atenció al públic. Es tracta d’una mesura extraordinària que busca complir amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Els ciutadans podran fer els tràmits més urgents a través de la Seu Electrònica i del Registre Electrònic. La Seguretat Social continuarà treballant per garantir l’acció protectora del Sistema i els drets dels ciutadans.

 • 12 de març de 2020

  Nou servei Simulador de jubilació per autoritzat

  Mitjançant aquest servei, una tercera persona podrà accedir i utilitzar el simulador de jubilació en nom d’un interessat, sempre que disposi de la seva autorització.

 • 04 de novembre de 2019

  Millores en “Cita Prèvia per a Pensions i Altres Prestacions”

  Se simplifiquen els serveis disponibles per a la sol·licitud de cita prèvia per a Pensions i Altres Prestacions.

 • 03 d'octubre de 2019

  Nou servei: Presentació d'altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Tresoreria General de la Seguretat Social)

  Aquest servei permet presentar per registre electrònic, en nom propi o en representació d’una altra persona, escrits, sol·licituds o comunicacions adreçats a la Tresoreria General de la Seguretat Social, la presentació dels quals no es prevegi en un servei específic de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

 • 03 d'octubre de 2019

  Nou servei: Prestació per Naixement i Cura de Menor (REM)

  Aquest servei permet sol·licitar, per Registre electrònic, la prestació per Naixement i Cura de Menor, per gaudir del període de descans laboral corresponent, per naixement, adopció, guarda amb finalitats d’adopció i acolliment permanent o temporal superior a un any.

 • 02 d'octubre de 2019

  Resolució de 25 de setembre de 2019, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social

  Es troba disponible a Normativa i Legislació > Normativa relativa al Registre Electrònic, la Resolució de 25 de setembre de 2019 de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social, per la qual es modifiquen els procediments administratius susceptibles de tramitació a través del registre electrònic de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social, que esdevindrà efectiva en el termini de set dies hàbils.

Complementary Content
${loading}