Contenido principal

Novetats

 • 08 d'abril de 2022

  Nous serveis amb Autofirma. Consulta el llistat de serveis per tipus de signatura

  Pròximament, tots els tràmits electrònics de la Seguretat Social s’aniran adaptant gradualment al sistema de signatura mitjançant l’aplicació client Autofirma, desenvolupat pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació digital. Consulta els serveis disponibles al nostre llistat.

 • 05 d'abril de 2022

  Nou servei: Declaració Anual Ingressos. Assignació Econòmica per fill o menor acollit a càrrec

  Aquest servei té com a objecte recollir informació relativa als ingressos obtinguts pels autònoms a l’exercici anterior. Aquesta informació serà vàlida per revisar el manteniment del dret a continuar percebent la prestació el present any.

 • 14 de març de 2022

  Nou servei per a treballadors del mar: Certificat Mèdic d’Aptitud i Informe Mèdic

  Aquest servei va dirigit a treballadors del mar que s’han fet un reconeixement mèdic d’embarcament i permet descarregar a través del registre electrònic el certificat mèdic d’aptitud per a l’embarcament i l’informe mèdic.

 • 08 de març de 2022

  Consulta de rebuts emesos per al Règim Especial de Treballadors Autònoms del Mar

  Disponible un nou servei que permet la consulta dels rebuts que mensualment s’emeten als treballadors per compte propi del Règim Especial del Mar, amb el detall de la quota de la Seguretat Social.

 • 16 de febrer de 2022

  Millores a la Seu: Seu com a Portal

  La Seu s’ha transformat en un portal que et permet autenticar-te i mantenir la teva identificació per accedir als serveis. Pots accedir-hi des de la capçalera o en entrar en algun dels serveis.

 • 03 de juny de 2020

  Resolució d’1 de juny de 2020, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social

  Es troba disponible a Normativa i Legislació > Normativa relativa al Registre Electrònic, la Resolució d’1 de juny de 2020, de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social i Pensions, per la qual es modifiquen els procediments administratius susceptibles de tramitació a través del registre electrònic de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social i Pensions, que esdevindrà efectiva a partir del 15 de juny de 2020.

 • 27 d'abril de 2020

  Sol·licitud de Moratòria COVID-19 o de base reduïda per pluriactivitat REM

  S’ha actualitzat el servei Sol·licitud de base reduïda per pluriactivitat REM que, a partir del dia 1 de maig, també permetrà sol·licitar la moratòria prevista per la crisi COVID-19 al Reial Decret Llei 11/2020.

 • 23 de setembre de 2016

  Nous tràmits per Registre electrònic per a Treballadors del Mar

  Segons el que estableix la Resolució de 15 de setembre de 2016, relativa al Registre electrònic de la Seguretat Social, s'han publicat a la Seu, a Ciutadans / Règim Especial del Mar, disset procediments nous susceptibles de tramitació a través del registre electrònic relatius a sol•licituds i comunicacions de prestacions per a treballadors del Mar. Així mateix, s'ha modificat la denominació de 26 procediments que ja estaven operatius per permetre'n la correcta identificació i distinció respecte d'altres procediments gestionats per altres entitats de la Seguretat Social.

Complementary Content
${loading}