Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Consulta de deutes i obtenció del document de pagament < Tornar

Cerrar

Novetat per a treballadors per compte propi:
Possibilitat d’obtenir el document d’ingrés de quotes fora de termini amb un 10 % de recàrrec durant tot el mes següent a l’acabament del termini reglamentari.


Este servei permet visualitzar i consultar tots els deutes o liquidacions pendents de pagament amb la Seguretat Social i obtindre un rebut de pagament amb el número de compte de l'entitat financera on haurà de fer l'ingrés.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

  • Persones físiques que tenen assignat un número d'afiliació a la Seguretat Social (NAF) o un codi de compte de cotització (CCC), independentment del Règim a què estiguen adscrites. Hi podran accedir amb certificat digital o amb usuari + contrasenya (Cl@ve PIN / Cl@ve permanent).
  • Persones jurídiques amb codi de compte de cotització (CCC), independentment del Règim a què estiguen adscrites. Només hi podran accedir amb certificat digital.

Què permet fer

  • Visualitzar i consultar tots els deutes o liquidacions pendents de pagament amb la Seguretat Social.
  • Obtindre un rebut de pagament amb el número de compte de l'entitat financera on s'haurà de fer l'ingrés. Este pagament es podrà fer pels mitjans següents:
  • Seleccionar les liquidacions o els deutes que s'han d'incloure en el rebut de pagament, d'acord amb uns filtres predeterminats.
  • Baixar el rebut en format PDF.
  • Imprimir el rebut.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}