Contenido principal

Modificació de Mútua col·laboradora i de la cobertura de treball autònom < Tornar

Aquest servei permet sol·licitar la modificació de les dades de cobertura de la Incapacitat Temporal, Accident de Treball/Malaltia Professional, Cessament d'Activitat i Mútua per al proper any.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Afiliats i empresaris que tinguin codis de compte de cotització o número d'afiliació inscrits en l'àmbit de la Seguretat Social.

  • Afiliats: hi poden accedir a través del servei Cl@ve (usuari i contrasenya) o amb un certificat digital.
  • Empresaris individuals: hi poden accedir a través del servei Cl@ve (usuari i contrasenya) o amb un certificat digital.
  • Empreses: hi poden accedir amb un certificat digital.

Què permet fer

Modificar les dades de cobertura per al proper any (Incapacitat Temporal, Accident de Treball/Malaltia Professional i Cessament d'Activitat), així com sol·licitar el canvi de Mútua col·laboradora.

Què es necessita per fer-ho

Estar en situació d'alta.

Cal tenir en compte

En el cas de sol·licitar una variació a una Mútua de Cobertura per al proper any, i en el moment que l’anotació figuri amb una altra Mútua diferent de l’INSS, ISM, caldrà complir amb la normativa vigent i denunciar, si escau, el document d’adhesió amb la Mútua actual amb què tingueu concertades les cobertures. Si no ho feu, la Mútua actual podria rebutjar el canvi sol·licitat.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Complementary Content
${loading}