Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Perfil del contractant < Tornar

A través d’aquest servei podreu accedir al perfil de contractant dels òrgans de contractació de la Seguretat Social situat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Interessats en la contractació del sector públic.

Què permet fer

Accedir a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, gestionada per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de l'Estat (organisme del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques), en què hi ha els perfils de contractant dels òrgans de contractació de la Seguretat Social.

A la Plataforma de contractació del Sector Públic es pot accedir a diferents serveis, com ara:

  • Consulta de la publicació dels plecs i altra documentació i informació dels expedients de contractació del sector públic dels òrgans de contractació de la Seguretat Social.
  • Consulta de la publicació de les formalitzacions dels contractes del sector públic dels òrgans de contractació de la Seguretat Social, incloses les dades relatives a l'empresa adjudicatària, així com a l'import de l'adjudicació.

Cal tenir en compte

Les publicacions que es poden consultar tenen la finalitat de complir els requisits legals que, respecte de la publicitat dels contractes, exigeix la Llei  de Contractes del Sector Públic (text refós aprovat pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre).

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Complementary Content
${loading}