Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Modificació de dades bancàries i domicili (del pensionista) per a representants < Tornar

A través d’este servici pot fer, per Registre electrònic, la sol·licitud de la modificació de dades bancàries per al cobrament de la pensió o del domicili del titular.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A representants amb autorització per a modificar dades bancàries i de domicili del titular d’una prestació reconeguda de la Seguretat Social.

Què permet fer

Sol·licitar per Registre Electrònic la modificació de dades bancàries per al cobrament de la pensió o del domicili del titular.

Què es necessita per a fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servici la major quantitat possible d'informació de què es dispose de les situacions a modificar.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servei, se li enviarà un codi per SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

Omplir les dades que se sol·liciten al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

Si actua com a representant, haurà d'adjuntar el model normalitzat de representació que figura a l'apartat de documentació adjunta o qualsevol document vàlid en dret que deixe constància fidedigna de la representació.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebrà un "justificant de recepció" (zip) integrat pel resguard de la sol·licitud en format PDF i la firma del servidor que garantix que la transacció s'ha produït correctament.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de presentar en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

L'Institut Nacional de la Seguretat Social enviarà la resolució de la sol·licitud al domicili de l'interessat.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Documentació adjunta
Documentació adjunta
nom del document Data de publicació
Model normalitzat de representació (PDF, 2387 Kb) 29/03/2022
Complementary Content
${loading}