Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Fraccionament del reintegrament de prestacions indegudament percebudes < Tornar

Aquest servei permet sol·licitar, per Registre electrònic, el fraccionament del reintegrament de prestacions indegudament percebudes.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Persones responsables del pagament del deute contret amb la Seguretat Social per prestacions indegudament percebudes amb dificultats econòmiques que els impedeixin d’efectuar el reintegrament en el termini indicat en la reclamació.

Què permet fer

  • Presentar una sol·licitud de fraccionament per Registre Electrònic.
  • Annexar la documentació.

Què es necessita per fer-ho

Per fer aquest tràmit heu de disposar de les dades relatives al deute que us hagin reclamat (número de reclamació de deute i import) per prestacions indegudament percebudes.

Cal tenir en compte

Si hi accediu amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per garantir un major nivell de seguretat en aquest servei, se us enviarà un codi via SMS al número de mòbil que hàgiu facilitat durant l'acte de registre, el qual haureu d'introduir per poder signar la comunicació en el registre electrònic.

La sol·licitud es pot presentar en qualsevol moment fins a l’últim dia del mes següent al que es produeix la notificació de la reclamació de deute.

El període total del fraccionament no pot ultrapassar els 5 anys.

La mida total de la documentació que s'ha d'annexar no pot superar els 10 Mb.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebreu un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rebeu el missatge de confirmació o rebeu un missatge d’error o deficiència de la transmissió, l’haureu de presentar en un altre moment o haureu d’utilitzar altres mitjans.

L'Administració dictarà i notificarà la resolució en el termini de 3 mesos naturals des de la recepció de la sol·licitud.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}