Contenido principal

Obtindre Cita Prèvia per a Pensions i Altres Prestacions < Tornar

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A tots els ciutadans que vulguen obtindre cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtindre Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulte l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per a fer-ho

Cal omplir la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tindre en compte

Per a omplir el formulari correctament, ha de tindre en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per a "Obtindre Cita Prèvia" consta d'un total de set passos en què es requerixen les dades necessàries per a concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessita ajuda per a omplir el formulari, consulte la "Guia per a Obtindre, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per a Obtindre, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulte els diferents motius que li oferim per a escollir allò que millor s'adapte a les seues necessitats. Procurarem dedicar-li el temps necessari en la cita que ha obtingut per resoldre tots els seus assumptes. En tot cas, si necessita dos cites diferents per a ser atés en els tràmits personals que pretén fer, haurà d'anar al Centre d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) durant la primera de les dos hores que li facilitem.
  • Si és un representant professional i hi accedix amb certificat digital podrà reservar blocs de temps en què s'atendran tots els assumptes que es puga en eixe temps.
  • Per a ampliar informació dels CAISS podrà consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on vol que l'atenguen no aconseguix obtindre cita prèvia, pot concertar la visita a un altre centre. Si cal, es pot personar a qualsevol CAISS.

Quan ho sol·liciten representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d'accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de Procediment, hauran d'utilitzar preferentment els servicis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.
  • Que sol·licitar una cita per a diversos tràmits de pensions i altres prestacions en una visita i reservar dia i hora per a trams de temps en lloc de per a tràmits concrets. Podrà reservar per a 15 o 30 minuts. Si este servici no està disponible al CAISS per al qual voleu obtenir la cita, podeu sol·licitar una cita de forma ordinària.

Pròxims passos

Rebrà un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, ha d'anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés al servici

Complementary Content
${loading}