Contenido principal

Obtenir Cita Prèvia per a Pensions i Altres Prestacions < Tornar

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A tots els ciutadans que vulguin obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtenir Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulteu l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per fer-ho

Cal emplenar la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tenir en compte

Per emplenar el formulari correctament, heu de tenir en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per "Obtenir Cita Prèvia" consta d'un total de set passos en què es requereixen les dades necessàries per concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessiteu ajuda per emplenar el formulari, consulteu la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulteu els diferents motius que us oferim per triar el que millor s'adapti a les vostres necessitats. A la cita intentarem dedicar-vos el temps que calgui per resoldre tots els vostres afers. En tot cas, si necessiteu dues cites diferents per ser atès en els tràmits personals que preteneu fer, haureu d'anar al Centre d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) durant la primera de les dues hores que us facilitem.
  • Si sou un representant professional i hi accediu amb certificat digital, podreu reservar blocs de temps en què s'atendran tots els assumptes que es puguin en aquell temps.
  • Per ampliar informació dels CAISS podreu consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on voleu que us atenguin no aconseguiu obtenir cita prèvia, podeu concertar la visita a un altre centre. Si cal, us podeu personar en qualsevol CAISS.

Quan la sol·licitin representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d'accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de procediment, hauran d'utilitzar preferentment els serveis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.
  • Que podran sol·licitar una cita per a diversos tràmits de pensions i altres prestacions en una visita i reservar dia i hora per a trams de temps en lloc de per a tràmits concrets. Podreu reservar per a 15 o 30 minuts. Si aquest servei no està disponible al CAISS per al qual voleu obtenir la cita, podeu sol·licitar una cita de forma ordinària.

Pròxims passos

Rebreu un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, heu d’anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés al servei

Complementary Content
${loading}