Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Rectificació d'informe de vida laboral < Tornar

A través d'aquest servei es podrà sol·licitar la rectificació de les dades de les diferents situacions que consten en els informes de vida laboral i/o incorporar les situacions inexistents en aquests informes.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Persones físiques que tenen assignat un número d'afiliació a la Seguretat Social (NAF), independentment del Règim a què estiguin adscrites.

Què permet fer

Sol·licitud de la incorporació o la modificació de dades.

Què necessita per fer-ho

  • Haureu d’incorporar a la sol·licitud la quantitat més alta possible d’informació sobre les situacions que desitgeu corregir o incorporar: dates, nom d’empresa, província, activitat realitzada, etc..
  • És obligatori proporcionar un compte de correu electrònic per a la confirmació de la tramitació.

Cal tenir en compte

Haureu de tenir en compte el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada per esmentar-lo en qualsevol aclariment (si fos necessari).

Pròxims passos

Una vegada feta la rectificació de dades, rebreu de forma immediata un correu electrònic amb el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada, així com la confirmació de recepció de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

La finalització de la tramitació de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social es comunicarà per correu electrònic.

Podreu sol·licitar un nou informe de vida laboral.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}