Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Rectificació d'informe de bases de cotització < Tornar

A través d'este servici podrà sol·licitar la rectificació de les dades reflectides als informes de les bases de cotització i/o incorporar la informació inexistent en estos informes.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Persones que hagen treballat per compte d'altri en el Règim General, Sistemes Especials i/o Règim Especial dels Treballadors del Mar (Grup I).

Què permet fer

La sol·licitud de la incorporació o la modificació de dades en la base de dades del Fitxer General de Bases de la Tresoreria General de la Seguretat Social i, conseqüentment, la informació subministrada a l'Informe de Bases.

Què es necessita per a fer-ho

  • Haurà d’incorporar a la sol·licitud la quantitat més alta possible d’informació sobre les situacions que desitge corregir o incorporar: dates, nom d’empresa, província, activitat realitzada, còpia de documents de cotització, etc.
  • És obligatori proporcionar en la sol·licitud un compte de correu electrònic per a la confirmació de la tramitació.

Cal tindre en compte

Haurà de tindre en compte el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada per a esmentar-lo en qualsevol aclariment (si fóra necessari).

Pròxims passos

Una vegada feta la sol·licitud de rectificació de les dades, rebrà de manera immediata un correu electrònic amb el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada i la confirmació de recepció de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

La finalització de la tramitació de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social es comunicarà per correu electrònic.

Podrà sol·licitar un nou informe de bases de cotització amb les dades rectificades.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}