Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Rectificació d'informe de bases de cotització < Tornar

A través d'aquest servei podreu sol·licitar la rectificació de les dades reflectides als informes de les bases de cotització i/o incorporar la informació inexistent en aquests informes.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Persones que hagin treballat per compte d'altri en el Règim General, Sistemes Especials i/o Règim Especial dels Treballadors del Mar (Grup I).

Què permet fer

La sol·licitud de la incorporació o la modificació de dades en la base de dades del Fitxer General de Bases de la Tresoreria General de la Seguretat Social i, conseqüentment, la informació subministrada a l'Informe de Bases.

Què es necessita per fer-ho

  • Haureu d’incorporar a la sol·licitud la quantitat més alta possible d’informació sobre les situacions que desitgeu corregir o incorporar: dates, nom d’empresa, província, activitat realitzada, còpia de documents de cotització, etc.
  • És obligatori proporcionar en la sol·licitud un compte de correu electrònic per a la confirmació de la tramitació.

Cal tenir en compte

Haureu de tenir en compte el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada per esmentar-lo en qualsevol aclariment (si fos necessari).

Pròxims passos

Una vegada feta la sol·licitud de rectificació de les dades, rebreu de manera immediata un correu electrònic amb el número identificatiu associat a la sol·licitud presentada i la confirmació de recepció de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

La finalització de la tramitació de la sol·licitud per part de la Tresoreria General de la Seguretat Social es comunicarà per correu electrònic.

Podreu sol·licitar un nou informe de bases de cotització amb les dades rectificades.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}