Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Certificat d'estar al corrent de les obligacions en la Seguretat Social < Tornar

A través d'este servei, les persones físiques que tenen assignat un número d'afiliació a la Seguretat Social (NAF) podran obtindre i/o consultar en línia un certificat en què es recull la informació relativa a l'existència o no de deutes contrets amb la Seguretat Social, independentment del Règim a què estiguen adscrites.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

  • Persones físiques que tenen assignat un número d'afiliació a la Seguretat Social (NAF), independentment del Règim a què estiguen adscrites.

Què permet fer

  • Visualitzar i consultar de manera immediata un certificat genèric que indica la situació i/o el deute de l’interessat, a més de certificats específics a l’efecte d’obtenció de subvencions, participació en els processos de concessió de contractes del sector públic i per al supòsit que regula l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors en els casos de contractes i subcontractes.
  • Baixar-lo en format PDF.
  • Imprimir-lo.

Cal tindre en compte

Al peu del certificat obtingut figura el Codi Electrònic d’Autenticitat (CEA) amb què podeu comprovar l’autenticitat del certificat a través del Servei de Verificació d’Integritat Documental.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}