Contenido principal

Sol·licitud d’expedició de certificats de formació sanitària específica inicial i avançada (REM) < Tornar

Aquest servei permet sol·licitar, per Registre electrònic, l’expedició dels certificats de Formació Sanitaria Específica regulats per l’Ordre PRE/646/2004, de 5 de març, per la qual s’estableixen els continguts mínims dels programes de formació sanitària específica i les condicions per a l’expedició i homologació del certificat de formació sanitària dels treballadors del mar.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

  • Al personal que hagi fet els cursos regulats per l’Ordre PRE/646/2004, de 5 de març, i superat les proves teoricopràctiques establertes d’acord amb els seus objectius.
  • Als posseïdors dels Títols: «Tècnic Superior en Supervisió i Control de màquines i instal·lacions del vaixell» o «Tècnic Superior de Navegació, Pesca i Transport Marítim» o equivalents, expedits per les Administracions Educatives competents.
  • Als posseïdors de títols impartits pels Centres d'Estudis Superiors de la Marina Civil o a les Facultats de la Marina Civil o equivalents.

Què permet fer

  • Fer una sol·licitud per Registre Electrònic.
  • Baixar i adjuntar un model de sol·licitud.

Què es necessita per fer-ho

  • Emplenar i annexar el model de sol·licitud.
  • Disposar d'un programari que permeti emplenar i guardar la sol·licitud per annexar-la després.

Cal tenir en compte

Si hi accediu amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per garantir un major nivell de seguretat en aquest servei, se us enviarà un codi via SMS al número de mòbil que hàgiu facilitat durant l'acte de registre, el qual haureu d'introduir per poder signar la comunicació en el registre electrònic.

La presentació de la sol·licitud ha d'anar acompanyada de documentació, original o fotocòpia compulsada, que s'ha de facilitar presencialment.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebreu un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rebeu el missatge de confirmació o rebeu un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà  de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Expedició per part de la direcció provincial de l'Institut Social de la Marina del certificat de formació sanitària específica corresponent.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés al servei

Complementary Content
${loading}