Contenido principal

Cita Prèvia per a Reconeixement Mèdic d'Embarcament Marítim < Tornar

Aquest servei permet sol·licitar cita prèvia per fer el Reconeixement Mèdic d'Embarcament Marítim.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Ciutadans espanyols o d'una altra nacionalitat que vulguin exercir una activitat professional a bord d'un vaixell de bandera espanyola i compleixin les condicions legals per treballar-hi enrolat.

Què permet fer

Sol·licitar cita prèvia per a Analítica, Infermeria i Facultatiu.

Què es necessita per fer-ho

Serà necessari haver fet un Reconeixement Mèdic d'Embarcament Marítim o disposar del Certificat de Formació Bàsica en Seguretat en un curs impartit per l'Institut Social de la Marina.

Si hi accediu sense certificat digital, el servei us mostrarà una pantalla intermèdia per introduir les dades personals. Se us sol·licitarà completar les dades següents: Tipus de document d'identificació, Número de document (NIF, NIE o Passaport), Data de Naixement, Nom, Primer Cognom i Segon Cognom.

A més, caldrà respondre a una pregunta de seguretat. Totes les dades són obligatòries i han de coincidir amb les emmagatzemades al sistema perquè permeti l'accés.

Cal tenir en compte

El servei permet sol·licitar les tres cites que requereix el RMEM (analítica, infermeria i facultatiu), les quals seran efectives des del moment de la sol·licitud, i s’atorgarà el número de registre i es mostrarà a la safata de Tasques del centre de Sanitat Marítima per al qual es van efectuar.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Complementary Content
${loading}