Contenido principal

Declaració d'ingressos a l'efecte del complement per mínims < Tornar

A través d'aquest servei podeu fer la declaració d'ingressos del titular d'una pensió i, si escau, del seu cònjuge, a l'efecte del dret a la percepció del complement a mínims.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A persones que tinguin reconeguda una prestació de la Seguretat Social.

Què permet fer

Fer per Registre Electrònic la declaració d'ingressos del titular d'una pensió i, si escau, del seu cònjuge, a l'efecte del dret a la percepció del complement a mínims.

Què es necessita per fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servei la major quantitat possible d'informació de què es disposi per fer aquesta declaració.

Cal tenir en compte

Si hi accediu amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per garantir un major nivell de seguretat en aquest servei, se us enviarà un codi via SMS al número de mòbil que hàgiu facilitat durant l'acte de registre, el qual haureu d'introduir per poder signar la comunicació en el registre electrònic.

Emplenar les dades que se us requereixin al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

No cal aportar cap document addicional per tramitar-la.

Pròxims passos

Una vegada efectuat el tràmit rebreu un "justificant de recepció" (zip) integrat pel resguard de la sol·licitud en format PDF i la signatura del servidor que garanteix que la transacció s'ha produït correctament.

Si no rebeu el missatge de confirmació o rebeu un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per part de l'Institut Nacional de la Seguretat Social s'enviarà al domicili de l'interessat la resolució de la sol·licitud.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés al servei

Complementary Content
${loading}