Contenido principal

Sol·licitud de manteniment de la pensió de viduïtat per nou matrimoni < Tornar

A través d'este servici pot comunicar, per Registre electrònic, el nou matrimoni a l'efecte del manteniment de la pensió de viudetat.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A pensionistes de viudetat.

Què permet fer

Comunicar per Registre Electrònic els ingressos percebuts i les dades del nou cònjuge a l'efecte del manteniment de la percepció de la pensió de viudetat en contraure nou matrimoni.

Què es necessita per a fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servici la major quantitat possible d'informació de què es dispose per a fer esta sol·licitud.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servici, se li enviarà un codi per SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

Omplir les dades que se sol·liciten al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

Si actua com a representant, haurà d'adjuntar el model normalitzat de representació que figura a l'apartat de documentació adjunta o qualsevol document vàlid en dret que deixe constància fidedigna de la representació.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebrà un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de presentar en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

L'Institut Nacional de la Seguretat Social enviarà la resolució de la sol·licitud al domicili de l'interessat.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés al servici

Complementary Content
${loading}