Contenido principal

eSTADISS: estadístiques de pensions < Tornar

Amb este servici es poden consultar dades estadístiques sobre la nòmina de pensions contributives i de prestacions familiars de pagament periòdic del Sistema de la Seguretat Social.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A tots els ciutadans.

Què permet fer

Consulta de dades estadístiques segons els paràmetres seleccionats pel ciutadà.
Exportació de les dades consultades en arxius Excel o de text.

Què es necessita per a fer-ho

Únicament seleccionar els paràmetres amb què es vol fer la consulta de la informació estadística.

Cal tindre en compte

Per a l’elaboració d’informes personalitzats, l’usuari haurà de seleccionar les dades que vol en tres passos consecutius:
 

 1. Elecció de l'àrea estadística d'entre les àrees existents. L'àrea triada determinarà les variables disponibles, així com els intercanvis d'informació i l'aplicació de filtres disponibles.
 2. Elecció de les variables de quantificació i classificació. En este segon pas, l'usuari determinarà:
  •  
  • Les variables de quantificació: se seleccionarà quina informació es vol consultar d’entre les variables que s’oferixen. A este efecte, es podran seleccionar una o algunes de les variables disponibles. El programa deshabilitarà aquelles amb les quals no siga possible intercanviar informació.
  • Files i columnes (variables de classificació): l’usuari triarà les variables per les quals es distribuirà la informació sol·licitada. Els valors de les variables seleccionades apareixeran a la capçalera de les files i columnes.

 3. Establiment de filtres a aplicar a la informació. En este tercer i últim pas, l'usuari podrà establir que la informació sol·licitada conforme als paràmetres anteriors quede referida a un col·lectiu determinat.
  Una vegada finalitzats estos tres passos, i després de respondre a la pregunta que se li plantejarà (CAPTCHA establert per eliminar consultes massives), es mostrarà en pantalla la informació davall els paràmetres sol·licitats per l’usuari, el qual podrà exportar-la al seu ordinador personal mitjançant arxius Excel o CSV.

Informació sobre la visualització d’eSTADISS des de dispositius mòbils: temporalment, no és possible garantir la correcta visualització de l’aplicació eSTADISS en alguns dispositius mòbils

Pròxims passos

A través de la Bústia de Consultes pot sol·licitar qualsevol aclariment o observació que considere necessari.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

 • Certificat
  electrònic
 • Usuari +
  Contrasenya
  Usuari +
  Contrasenya (Cl@ve
  permanente)
 • Cl@ve
 • Sense
  certificat
 • Via SMS
Complementary Content
${loading}