Contenido principal

Obtindre cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS) < Tornar

Cerrar

AVÍS IMPORTANT:

La reobertura dels Centres s’efectua aplicant criteris de màxima cautela en benefici de la salut de tots. Per això, els Centres obriran de manera esglaonada. Pot informar-se ací dels Centres oberts en este moment.

Hem reduït el nombre de cites disponibles per minorar la coincidència de persones als Centres oberts, de manera que és possible que en alguns moments i per a certes ubicacions no hi haja cites disponibles. Lamentem les molèsties.

Per a evitar riscos, li recomanem que si ha de fer un tràmit urgent, ho faça a través de la nostra Seu Electrònica o a través del portal La teua Seguretat Social.

Si no té certificat electrònic o contrasenya cl@ve i vol sol·licitar l’ingrés mínim vital, utilitze este servici. Per a qualsevol altre tràmit, utilitze el servici “Presentació d’altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Institut Nacional de la Seguretat Social)”, on ens pot indicar quin servici necessita. Si cal, ens posarem en contacte amb vosté per proporcionar-li la informació o el tràmit que sol·licite sense que haja de desplaçar-se a les nostres oficines o, si és imprescindible, li facilitarem una cita als nostres Centres.

També pot utilitzar el nostre telèfon d’informació 901 16 65 65. Li preguem que faça un ús responsable d’este telèfon, només per a qüestions importants i urgents.

ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, PER FAVOR, LLIJA ESTE MISSATGE


Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A tots els ciutadans que vulguen obtindre cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtindre Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulte l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per a fer-ho

Cal omplir la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tindre en compte

Recorde que, a més de les oficines, el podem atendre a:

• Canal telemàtic (servicis disponibles les 24 hores els 365 dies de l’any):

• Canal telefònic:

    • Telèfon d’informació general de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) 901 16 65 65 de 9 a 20 hores, de dilluns a divendres no festius) +info.


Per a omplir el formulari correctament, ha de tindre en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per a “Obtindre Cita Prèvia” consta de diversos passos en què es requerixen les dades necessàries per a concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessita ajuda per a omplir el formulari, consulte la "Guia per a Obtindre, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per a Obtindre, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulte els diferents motius que li oferim per a escollir allò que millor s'adapte a les seues necessitats. Procurarem dedicar-li el temps necessari en la cita que ha obtingut per resoldre tots els seus assumptes.
  • Per a ampliar informació dels CAISS podrà consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on vol que l'atenguen no aconseguix obtindre cita prèvia, pot concertar la visita a un altre centre. Si cal, es pot personar a qualsevol CAISS.

Quan ho sol·liciten representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d'accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de Procediment, hauran d'utilitzar preferentment els servicis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.

Pròxims passos

Rebrà un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, ha d'anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Complementary Content
${loading}