Contenido principal

Obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS) < Tornar

Cerrar

AVÍS IMPORTANT:

La reobertura dels Centres s’efectua aplicant criteris de màxima cautela en benefici de la salut de tots. Per això, els Centres obriran de manera esglaonada. Us podeu informar aquí dels Centres oberts en aquest moment.

Hem reduït el nombre de cites disponibles per minorar la coincidència de persones als Centres oberts, de manera que és possible que en alguns moments i per a certes ubicacions no hi hagi cites disponibles. Lamentem les molèsties.

Per evitar riscos, us recomanem que si necessiteu fer un tràmit urgent, ho feu a través de la nostra Seu Electrònica o a través del portal La teva Seguretat Social.

Si no teniu certificat electrònic o contrasenya cl@ve i voleu sol·licitar l’ingrés mínim vital, utilitzeu aquest servei. Per a qualsevol altre tràmit, utilitzeu el servei “Presentació d’altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Institut Nacional de la Seguretat Social)”, on ens podeu indicar quin servei necessiteu. Si cal, ens hi posarem en contacte per proporcionar-vos la informació o el tràmit que sol·liciteu sense que us hàgiu de desplaçar a les nostres oficines o, si és imprescindible, us facilitarem una cita als nostres Centres.

També podeu utilitzar el nostre telèfon d’informació 901 16 65 65. Us preguem que feu un ús responsable d’aquest telèfon, només per a qüestions importants i urgents.

ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, SI US PLAU LLEGIU AQUEST MISSATGE


Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A tots els ciutadans que vulguin obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtenir Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulteu l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per fer-ho

Cal emplenar la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tenir en compte

Recordeu que, a més de les oficines, us podem atendre a:

• Canal telemàtic (serveis disponibles les 24 hores els 365 dies de l’any):

• Canal telefònic:

    • Telèfon d’informació general de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) 901 16 65 65 de 9 a 20 hores, de dilluns a divendres no festius) +info.


Per emplenar el formulari correctament, heu de tenir en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per “Obtenir Cita Prèvia” consta de diversos passos en què es requereixen les dades necessàries per concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessiteu ajuda per emplenar el formulari, consulteu la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulteu els diferents motius que us oferim per triar el que millor s'adapti a les vostres necessitats. A la cita intentarem dedicar-vos el temps que calgui per resoldre tots els vostres afers.
  • Per ampliar informació dels CAISS podreu consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on voleu que us atenguin no aconseguiu obtenir cita prèvia, podeu concertar la visita a un altre centre. Si cal, us podeu personar en qualsevol CAISS.

Quan la sol·licitin representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d’accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de Procediment, hauran d'utilitzar preferentment els serveis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.

Pròxims passos

Rebreu un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, heu d’anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Complementary Content
${loading}