Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS) < Tornar

Cerrar

SOL·LICITUD DE PRESTACIONS SENSE DESPLAÇAMENTS

Podeu presentar la vostra sol·licitud de prestacions sense necessitat de desplaçar-vos.

Us recomanem que realitzeu el vostre tràmit, sempre que disposeu de DNI-electrònic, certificat electrònic o contrasenya cl@ve, a través del portal La teva Seguretat Social o a través de la nostra Seu Electrònica.

En cas de no disposar de certificat electrònic o d’usuari cl@ve, podeu sol·licitar-ho presencialment obtenint cita prèvia a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social, fent clic a Ciudatadans, Cita prèvia per a pensions i d’altres i altres gestions i Accés al servei sense certificat.

Recordeu que també podeu sol·licitar cita prèvia per a atenció telefònica o presencial de l’INSS en el 901 10 65 70 / 91 541 25 30 .

Tingueu en compte que, per obtenir el certificat digital, abans d’anar a l’oficina haureu d’aconseguir un codi de sol·licitud a la pàgina web de la FNMT i aportar-lo a l’oficina el dia de la cita.

A més, si no disposeu de certificat o usuari cl@ve, podeu utilitzar el servei “Sol·licitud i tràmits de prestacions de la Seguretat Social (Institut Nacional de la Seguretat Social)” per enviar-nos la vostra sol·licitud. Per a això, envieu-nos emplenat el model oficial de la sol·licitud que desitgeu realitzar, que podeu descarregar en l’apartat Formularis i models del nostre WEB.

També posem a la vostra disposició dins de les opcions de cita, el servei d’atenció  telefònica mitjançant cita,  on us contactarem en el dia i hora fixada per proporcionar-vos la informació o el tràmit que sol·liciteu sense que hàgiu de desplaçar-vos a les nostres oficines o, si és imprescindible, facilitar-vos una cita als nostres Centres. Per això, sol·liciteu una cita prèvia tal com s’ha explicat anteriorment i seleccioneu l’opció d’atenció telefònica.

 Podeu trobar informació general i sobre els nostres serveis en l’assistent ISSA a la pàgina inicial del nostre WEB i en l’apartat de consultes d’aquest.

També podeu utilitzar els nostres telèfons d’informació 901 16 65 65 i 915 42 11 76. Al número 900 20 22 22 podeu obtenir informació sobre l’Ingrés Mínim Vital. Us preguem que feu un ús responsable d’aquests telèfons, només per a qüestions importants i urgents.

ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, SI US PLAU LLEGIU AQUEST MISSATGE


Amb aquest servei, es pot obtenir i gestionar una cita prèvia per a tràmits relacionats amb prestacions als Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) de l'Institut Nacional de la Seguretat Social. Recordeu que també podeu fer les vostres gestions electrònicament, sense desplaçar-vos i, en qualsevol moment, en aquesta Seu Electrònica. Així mateix, disposeu dels telèfons d’informació 901 16 65 65 i 915 42 11 76 o ens podeu enviar per escrit les vostres consultes.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A tots els ciutadans que vulguin obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtenir Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulteu l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per fer-ho

Cal emplenar la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tenir en compte

Recordeu que, a més de les oficines, us podem atendre a:

• Canal telemàtic (serveis disponibles les 24 hores els 365 dies de l’any):

• Canal telefònic:

    • Telèfon d’informació general de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) 901 16 65 65 i  915 42 11 76 de 9 a 20 hores, de dilluns a divendres no festius) +info.

Per emplenar el formulari correctament, heu de tenir en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per “Obtenir Cita Prèvia” consta de diversos passos en què es requereixen les dades necessàries per concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessiteu ajuda per emplenar el formulari, consulteu la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulteu els diferents motius que us oferim per triar el que millor s'adapti a les vostres necessitats. A la cita intentarem dedicar-vos el temps que calgui per resoldre tots els vostres afers.
  • Per ampliar informació dels CAISS podreu consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on voleu que us atenguin no aconseguiu obtenir cita prèvia, podeu concertar la visita a un altre centre. Si cal, us podeu personar en qualsevol CAISS.

Quan la sol·licitin representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d’accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de Procediment, hauran d'utilitzar preferentment els serveis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.

Pròxims passos

Rebreu un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, heu d’anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física

Complementary Content
${loading}