Contenido principal

Obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS) < Tornar

Cerrar

SOL·LICITUD DE PRESTACIONS SENSE DESPLAÇAMENTS

Pot presentar la seva sol·licitud de prestacions sense necessitat de desplaçar-se.

Li recomanem que realitzi el seu tràmit, sempre que disposi de DNI-electrònic, certificat electrònic o contrasenya cl@ve, a través del portal La teva Seguretat Social o a través de la nostra Seu Electrònica.

En cas de no disposar de certificat electrònic o d’usuari cl@ve, pot sol·licitar-ho presencialment obtenint cita prèvia a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social, fent clic a Ciudatadans, Cita prèvia per a pensions i d’altres i altres gestions i Accés al servei sense certificat.

Tingueu en compte que, per obtenir el certificat digital, abans d’anar a l’oficina haureu d’aconseguir un codi de sol·licitud a la pàgina web de la FNMT i aportar-lo a l’oficina el dia de la cita.

A més, si no disposeu de certificat o usuari cl@ve, podeu utilitzar el servei “Sol·licitud i tràmits de prestacions de la Seguretat Social (Institut Nacional de la Seguretat Social)” per enviar-nos la vostra sol·licitud. Per a això, enviï’ns emplenat el model oficial de la sol·licitud que desitgi realitzar, que pot descarregar en l’apartat Formularis i models del nostre WEB.

També posem a la seva disposició dins de les opcions de cita, el servei d’atenció  telefònica mitjançant cita,  on ens posarem en contacte amb vostè en el dia i hora fixada per proporcionar-li la informació o el tràmit que sol·liciti sense que hagi de desplaçar-se a les nostres oficines o, si és imprescindible, facilitar-li una cita als nostres Centres. Per això, sol·liciti una cita prèvia tal com s’ha explicat anteriorment i seleccioni l’opció d’atenció telefònica.

 Pot trobar informació general i sobre els nostres serveis en l’assistent ISSA a la pàgina inicial del nostre WEB i en l’apartat de consultes del mateix.

També podeu utilitzar els nostres telèfons d’informació 901 16 65 65 i 915 42 11 76. Us preguem que feu un ús responsable d’aquests telèfons, només per a qüestions importants i urgents.

AVÍS IMPORTANT:

L'atenció als Centres s’efectua aplicant criteris de màxima cautela en benefici de la salut de tots. Us podeu informar aquí dels Centres oberts.

A causa de la situació de pandèmia de la COVID-19 i per minorar la coincidència de persones als centres oberts, hem reduït el número de cites de manera que és possible que en alguns moments i per a certes ubicacions no hi hagi cites disponibles. Lamentem les molèsties.

 

ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, SI US PLAU LLEGIU AQUEST MISSATGE


Amb aquest servei, es pot obtenir i gestionar una cita prèvia per a tràmits relacionats amb prestacions als Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) de l'Institut Nacional de la Seguretat Social. Recordeu que també podeu fer les vostres gestions electrònicament, sense desplaçar-vos i, en qualsevol moment, en aquesta Seu Electrònica. Així mateix, disposeu dels telèfons d’informació 901 16 65 65 i 915 42 11 76 o ens podeu enviar per escrit les vostres consultes.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A tots els ciutadans que vulguin obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions.

Què permet fer

Obtenir Cita Prèvia per a pensions i altres prestacions.

Si es tracta d'un representant professional, consulteu l'apartat "Cal tenir en compte".

Què es necessita per fer-ho

Cal emplenar la informació que el formulari electrònic sol·licita.

Cal tenir en compte

Recordeu que, a més de les oficines, us podem atendre a:

• Canal telemàtic (serveis disponibles les 24 hores els 365 dies de l’any):

• Canal telefònic:

    • Telèfon d’informació general de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) 901 16 65 65 i  915 42 11 76 de 9 a 20 hores, de dilluns a divendres no festius) +info.

Per emplenar el formulari correctament, heu de tenir en compte:

  • Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • El formulari per “Obtenir Cita Prèvia” consta de diversos passos en què es requereixen les dades necessàries per concertar la cita per a pensions i altres prestacions.
  • Si necessiteu ajuda per emplenar el formulari, consulteu la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia sense certificat digital" o la "Guia per Obtenir, Consultar o Eliminar Cita Prèvia amb certificat digital".
  • Abans de sol·licitar una cita, consulteu els diferents motius que us oferim per triar el que millor s'adapti a les vostres necessitats. A la cita intentarem dedicar-vos el temps que calgui per resoldre tots els vostres afers.
  • Per ampliar informació dels CAISS podreu consultar el directori d'Oficines de la Seguretat Social. Si al CAISS on voleu que us atenguin no aconseguiu obtenir cita prèvia, podeu concertar la visita a un altre centre. Si cal, us podeu personar en qualsevol CAISS.

Quan la sol·licitin representants professionals (Gestories, Advocats, Graduats Socials, etc.), hauran de tenir en compte:

  • Que hi hauran d’accedir amb certificat digital.
  • Que, d'acord amb la Llei de Procediment, hauran d'utilitzar preferentment els serveis electrònics disponibles per a la presentació de sol·licituds i documents.

Pròxims passos

Rebreu un correu electrònic amb les dades de la cita.
Una vegada obtinguda la cita, heu d’anar al centre seleccionat el dia i l'hora indicats.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Complementary Content
${loading}