Contenido principal

Sol·licitud de manteniment de la pensió de viudetat per nou matrimoni < Tornar

A través d'este servici pot comunicar el nou matrimoni a l'efecte del manteniment de la pensió de viudetat.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A pensionistes de viudetat.

Què permet fer

Comunicar per Registre Electrònic els ingressos percebuts i les dades del nou cònjuge a l'efecte del manteniment de la percepció de la pensió de viudetat en contraure nou matrimoni.

Què es necessita per fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servici la major quantitat possible d'informació de què es dispose per a fer esta sol·licitud.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servici, se li enviarà un codi via SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

Omplir les dades que se sol·liciten al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

No cal aportar cap document addicional per a la seua tramitació.

Pròxims passos

Una vegada efectuat el tràmit rebrà un "justificant de recepció" (zip) integrat pel resguard de la sol·licitud en format PDF i la firma del servidor que garantix que la transacció s'ha produït correctament.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per part de l'Institut Nacional de la Seguretat Social s'enviarà al domicili de l'interessat la resolució de la sol·licitud.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés al servici

Complementary Content
${loading}