Contenido principal

Declaració d'ingressos a l'efecte del complement per mínims < Tornar

A través d'este servici pot fer la declaració d'ingressos del titular d'una pensió i, si escau, del seu cònjuge, a l'efecte del dret a la percepció del complement a mínims.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A persones que tinguen reconeguda una prestació de la Seguretat Social.

Què permet fer

Fer per Registre Electrònic la declaració d'ingressos del titular d'una pensió i, si escau, del seu cònjuge, a l'efecte del dret a la percepció del complement a mínims.

Què es necessita per fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servici la major quantitat possible d'informació de què es dispose per a fer esta declaració.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servici, se li enviarà un codi via SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

Omplir les dades que se li requerisquen al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

No cal aportar cap document addicional per a tramitar-la.

Pròxims passos

Una vegada efectuat el tràmit rebrà un "justificant de recepció" (zip) integrat pel resguard de la sol·licitud en format PDF i la firma del servidor que garantix que la transacció s'ha produït correctament.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per part de l'Institut Nacional de la Seguretat Social s'enviarà al domicili de l'interessat la resolució de la sol·licitud.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés al servici

Complementary Content
${loading}