Contenido principal

Declaració d'ingressos de pensionistes d'orfandat i a favor de familiars < Tornar

A través d’aquest servei podeu fer, per Registre electrònic, la declaració d’ingressos de titulars d’orfandat i a favor de familiars a l’efecte del dret a la percepció de la prestació dels majors de 18 anys.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

A persones que tinguin reconeguda una prestació d'orfandat o a favor de familiars de la Seguretat Social.

Què permet fer

Fer per Registre Electrònic una declaració d’ingressos a l’efecte del dret a la percepció de la prestació dels majors de 18 anys.

Què es necessita per fer-ho

Incorporar al formulari d'accés al servei la major quantitat possible d'informació de què es disposi per fer aquesta declaració.

Cal tenir en compte

Si hi accediu amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per garantir un major nivell de seguretat en aquest servei, se us enviarà un codi via SMS al número de mòbil que hàgiu facilitat durant l'acte de registre, el qual haureu d'introduir per poder signar la comunicació en el registre electrònic.

Emplenar les dades que se us requereixin al formulari conforme a les indicacions que hi apareixen.

Si actueu com a representant, haureu d'adjuntar el model normalitzat de representació que figura a l'apartat de documentació adjunta o qualsevol document vàlid en dret que deixi constància fidedigna de la representació.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebreu un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rebeu el missatge de confirmació o rebeu un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà  de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

L'Institut Nacional de la Seguretat Social enviarà la resolució de la sol·licitud al domicili de l'interessat.Informació complementària Passarel·la Digital Única Europea

Accés a la plataforma de valoració

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Documentació adjunta
Documentació adjunta
nom del document Data de publicació
Model normalitzat de representació (PDF, 1637 Kb) 12/05/2021
Complementary Content
${loading}