Contenido principal

Declaració personal de fills a càrrec del sol·licitant de la prestació d'incapacitat temporal < Tornar

Este servici permet als treballadors fer la declaració dels fills a càrrec seu, per al tràmit de la prestació per incapacitat temporal en pagament directe de l'INSS.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Als treballadors que estiguen tramitant la prestació  d'incapacitat temporal i que tenen fills al seu càrrec,  menors de 26 anys o majors amb una discapacitat en grau igual o superior al 33%.

Què permet fer

  • Fer una declaració per Registre Electrònic.
  • Annexar documentació.

Què es necessita per fer-ho

  • Omplir i annexar el model de declaració.
  • Annexar una còpia dels documents que es detallen en les instruccions.
  • Disposar d'un programari que permeta annexar la documentació exigida.

Cal tindre en compte

Si hi accedix amb Usuari + Contrasenya (Cl@ve permanent), per a garantir un major nivell de seguretat en este servici, se li enviarà un codi via SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l'acte de registre, el qual haurà d'introduir per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic.

Mitjançant este formulari, el treballador  podrà fer la declaració dels fills a càrrec seu, necessària per calcular la prestació i aplicar els límits, d'acord amb el que establix l'article 211.3 de la Llei General de la Seguretat Social.

La mida total de la documentació a annexar no pot superar els 10 Mb.

Pròxims passos

Una vegada efectuat el tràmit rebrà un "justificant de recepció" (zip) integrat pel resguard de la sol·licitud en format PDF i la firma del servidor que garantix que la transacció s'ha produït correctament.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés al servici

Complementary Content
${loading}