Contenido principal

Sol·licitud de treballadors desplaçats. Model TA. 300 < Tornar

Mitjançant este servici, l’empresa o treballador per compte d’altri o propi podrà emplenar, per registre electrònic, el formulari electrònic (que substituïx el model TA 300) necessari en els desplaçaments temporals per a realitzar la seua activitat en un o més països amb els quals existix norma internacional de Seguretat Social (Reglaments Comunitaris i Convenis de Seguretat Social).

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

A empresaris i treballadors.

Què permet fer

  • Presentar una sol·licitud per Registre Electrònic.
  • Emplenar els apartats que corresponguen a la seua situació.
  • No requerix adjuntar el Model TA 300 (PDF).
  • Annexar documentació que siga necessària d’acord amb el país de destinació.

Cal tindre en compte

L’emplenament d’este formulari electrònic substituïx l’actual Model TA.300 en format PDF.

Si hi accedix per Cl@ve amb Cl@ve permanent, per tal de garantir un nivell de seguretat més alt en este servici, la validació de l’accés es complementarà amb l'enviament d’un codi via SMS al número de mòbil que haja facilitat durant l’acte de registre; haurà d’introduir eixe codi per a poder accedir-hi. Per a poder firmar la comunicació en el registre electrònic es remetrà un altre codi per SMS.

La mida total de la documentació a annexar no pot superar els 10 Mb.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebrà un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rep el missatge de confirmació o rep un missatge d'error o deficiència de la transmissió, haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans correctament.

Si la informació i documentació facilitades són  correctes es remetrà, si escau, el corresponent formulari per correu postal a l’adreça indicada a l’efecte de notificacions.

Pot obtindre informació de la seua sol·licitud per telèfon o presencialment a la Direcció Provincial o a l'Administració de la Tresoreria General de la Seguretat Social que li corresponga.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Accés directe a tràmits

Complementary Content
${loading}