Valore esta pàgina
Valore este contingut

Contenido principal

Informe de situació actual del treballador < Tornar

Este servei permet consultar en línia i/o imprimir un informe sobre la situació del sol·licitant en els diferents règims del Sistema de la Seguretat Social en la data de la petició.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Persones físiques que tenen assignat un número d'afiliació a la Seguretat Social (NAF), independentment del Règim a què estiguen adscrites.

Què permet fer

  • Visualitzar i consultar de manera immediata l'informe.
  • Baixar-lo en format PDF.
  • Imprimir-lo.

Cal tindre en compte

Este servei permet consultar i/o obtindre un informe sobre la situació del sol·licitant en el Sistema de la Seguretat Social en la data de la petició:

  • Si el sol·licitant en la data de la sol·licitud no té assignat un número de Seguretat Social (NAF), el servei li indicarà esta circumstància.
  • Si el sol·licitant disposa d'un número de Seguretat Social, però  no ha estat mai en situació d'alta en el Sistema de la Seguretat Social, el servici l'informarà d'eixa situació.
  • Si el sol·licitant disposa d'un número de Seguretat Social i es troba d'alta en un o diversos règims del Sistema, és a dir, si desenrotlla una o diverses activitats que determinen el seu enquadrament en un o diversos règims del Sistema en la data de la sol·licitud, en este cas s'indicarà l'última situació d'alta en la data de la consulta o de totes.
  • Si el sol·licitant disposa d'un número de Seguretat Social, però en la data de la sol·licitud es troba en situació de baixa del Sistema, és a dir, si no desenrotlla una activitat que determine el seu enquadrament en algun dels règims de la Seguretat Social, s'indicarà com a situació actual aquella amb una data de baixa més propera a la data en què es fa la consulta.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física

Obtener Acceso
Complementary Content
${loading}