Contenido principal

Cita prèvia per a prestacions i altres gestions

Amb aquest servei, es pot obtenir i gestionar una cita prèvia per fer tràmits a les oficines obertes per a l’atenció al públic de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) o de l’Institut Social de la Marina (ISM). Recordeu que també podeu fer les vostres gestions electrònicament, sense desplaçar-vos i, en qualsevol moment, en aquesta Seu Electrònica. Així mateix, disposeu del telèfon d’informació 901 16 65 65 (INSS) o ens podeu enviar per escrit les vostres consultes.

 • Obtenir cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS)
  Cerrar

  AVÍS IMPORTANT:

  La reobertura dels Centres s’efectua aplicant criteris de màxima cautela en benefici de la salut de tots. Per això, els Centres obriran de manera esglaonada. Us podeu informar aquí dels Centres oberts en aquest moment.

  Hem reduït el nombre de cites disponibles per minorar la coincidència de persones als Centres oberts, de manera que és possible que en alguns moments i per a certes ubicacions no hi hagi cites disponibles. Lamentem les molèsties.

  Per evitar riscos, us recomanem que si necessiteu fer un tràmit urgent, ho feu a través de la nostra Seu Electrònica o a través del portal La teva Seguretat Social.

  Si no teniu certificat electrònic o contrasenya cl@ve i voleu sol·licitar l’ingrés mínim vital, utilitzeu aquest servei. Per a qualsevol altre tràmit, utilitzeu el servei “Presentació d’altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Institut Nacional de la Seguretat Social)”, on ens podeu indicar quin servei necessiteu. Si cal, ens hi posarem en contacte per proporcionar-vos la informació o el tràmit que sol·liciteu sense que us hàgiu de desplaçar a les nostres oficines o, si és imprescindible, us facilitarem una cita als nostres Centres.

  També podeu utilitzar el nostre telèfon d’informació 901 16 65 65. Us preguem que feu un ús responsable d’aquest telèfon, només per a qüestions importants i urgents.

  ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, SI US PLAU LLEGIU AQUEST MISSATGE


  Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Més informació

 • Obtenir cita prèvia per treballadors de la mar (ISM)
  Cerrar

  IMPORTANT

  Aquest servei de cita prèvia NO ÉS PER A GESTIONS RELACIONADES AMB L’INGRÉS MÍNIM VITAL, és només per a gestions amb l’Institut Social de la Marina. Si demaneu cita per a l’Ingrés Mínim Vital en aquest servei, no PODREU SER ATÈS i impedireu que un altre ciutadà pugui fer la seva gestió a l’Institut Social de la Marina. Si us plau, sigueu responsable.
   
  Atesa la situació generada per la COVID-19 i per evitar risc de contagi, només es permetrà l’accés a les oficines de l’Institut Social de la Marina (ISM) si es disposa de cita prèvia. Hi heu d’anar amb màscara i de manera individual, tret que requeriu l’assistència d’una altra persona, i us heu de sotmetre a les mesures higièniques i de seguretat que us indiquin. No hi heu d’anar amb més de 10 minuts d’antelació a l’hora que tingueu assignada amb la finalitat d’evitar aglomeracions a l’oficina. Si hi aneu amb més temps i no es pot mantenir la distància mínima de seguretat a l’interior de l’oficina, haureu d’esperar el vostre torn a l’exterior.
   
  Eviteu acudir a les oficines si podeu accedir a la informació que necessiteu o realitzar el tràmit corresponent via telemàtica o telefònica.
   
  Si voleu, també podeu obtenir cita prèvia de manera telefònica a través dels telèfons següents, amb horari d’atenció de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.


  Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Amb aquest servei es pot obtenir cita prèvia per fer tràmits a les oficines obertes per a atenció al públic de l’Institut Social de la Marina (ISM).

  Més informació

 • Consultar/eliminar cites prèvies

  Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Més informacióComplementary Content
${loading}