Contenido principal

Cita prèvia per a prestacions i altres gestions

Amb este servici, es pot obtindre i gestionar una cita prèvia per a fer tràmits a les oficines obertes per a l’atenció al públic de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) o de l’Institut Social de la Marina (ISM). Recorde que també pot fer les seues gestions electrònicament, sense desplaçar-se i, en qualsevol moment, en esta Seu Electrònica. Així mateix, disposa del telèfon d’informació 901 16 65 65 (INSS) o ens pot enviar per escrit les seues consultes.

 • Obtindre cita prèvia per a pensions i altres prestacions (INSS)
  Cerrar

  AVÍS IMPORTANT:

  La reobertura dels Centres s’efectua aplicant criteris de màxima cautela en benefici de la salut de tots. Per això, els Centres obriran de manera esglaonada. Pot informar-se ací dels Centres oberts en este moment.

  Hem reduït el nombre de cites disponibles per minorar la coincidència de persones als Centres oberts, de manera que és possible que en alguns moments i per a certes ubicacions no hi haja cites disponibles. Lamentem les molèsties.

  Per a evitar riscos, li recomanem que si ha de fer un tràmit urgent, ho faça a través de la nostra Seu Electrònica o a través del portal La teua Seguretat Social.

  Si no té certificat electrònic o contrasenya cl@ve i vol sol·licitar l’ingrés mínim vital, utilitze este servici. Per a qualsevol altre tràmit, utilitze el servici “Presentació d’altres escrits, sol·licituds i comunicacions (Institut Nacional de la Seguretat Social)”, on ens pot indicar quin servici necessita. Si cal, ens posarem en contacte amb vosté per proporcionar-li la informació o el tràmit que sol·licite sense que haja de desplaçar-se a les nostres oficines o, si és imprescindible, li facilitarem una cita als nostres Centres.

  També pot utilitzar el nostre telèfon d’informació 901 16 65 65. Li preguem que faça un ús responsable d’este telèfon, només per a qüestions importants i urgents.

  ABANS DE SOL·LICITAR LA CITA, PER FAVOR, LLIJA ESTE MISSATGE


  Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Més informació

 • Obtindre cita prèvia per treballadors del mar (ISM)
  Cerrar

  IMPORTANT

  Este servici de cita prèvia NO ÉS PER A GESTIONS RELACIONADES AMB L’INGRÉS MÍNIM VITAL, és només per a gestions amb l’Institut Social de la Marina. Si demana cita per a l’Ingrés Mínim Vital en este servici, no PODRÀ SER ATÉS i impedirà que un altre ciutadà puga fer la seua gestió a l’Institut Social de la Marina. Per favor, siga responsable.
   
  Atesa la situació generada per la COVID-19 i per a evitar risc de contagi, només es permetrà l’accés a les oficines de l’Institut Social de la Marina (ISM) si es disposa de cita prèvia. Hi ha d’anar amb màscara i de manera individual, llevat que requerisca l’assistència d’una altra persona, i s'ha de sotmetre a les mesures higièniques i de seguretat que li indiquen. No hi ha d’anar amb més de 10 minuts d’antelació a l’hora que tinga assignada a fi d’evitar aglomeracions a l’oficina. Si hi va amb més temps i no es pot mantindre la distància mínima de seguretat a l’interior de l’oficina, haurà d’esperar el seu torn a l’exterior.
   
  Evite acudir a les oficines si pot accedir a la informació que necessita o realitzar el tràmit corresponent via telemàtica o telefònica.
   
  Si vol, també pot obtindre cita prèvia de manera telefònica a través dels telèfons següents, amb horari d’atenció de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.


  Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Amb este servici es pot obtindre cita prèvia per a fer tràmits a les oficines obertes per a atenció al públic de l’Institut Social de la Marina (ISM).

  Més informació

 • Consultar/eliminar cites prèvies

  Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

  Accés directe a tràmits

  Més informacióComplementary Content
${loading}