Contenido principal

Informe de vida laboral < Tornar

A través d'este servici es podrà obtindre i/o consultar en línia un informe en què es recullen totes les situacions d'alta o baixa d'una persona en el conjunt dels diferents règims del sistema de la Seguretat Social.

Sobre este tràmit

A qui va dirigit

Ciutadans que estiguen cotitzant o que ho hagen fet alguna vegada al llarg de la seua vida  i que, per tant, disposen de número d'afiliació a la Seguretat Social.

Què permet fer

  • Visualitzar i consultar de manera immediata l'informe.
  • Baixar-lo en format PDF.
  • Imprimir-lo.

Si hi accedix sense certificat digital, podrà omplir un formulari de sol·licitud de manera que se li enviarà l'informe per correu postal.

Cal tindre en compte

En cas d'observar alguna incidència en les dades de l'informe, la pot comunicar accedint al servici Sol·licitud de rectificació informe de vida laboral.

Si hi accedix sense certificat digital, totes les dades introduïdes al formulari han de coincidir amb les existents a la base de dades de la Tresoreria General de la Seguretat Social. Si no coincidixen, no s'enviarà l'informe.

Pròxims passos

  • Si hi accedix sense certificat digital, i una vegada omplit el formulari, obtindrà un número de referència que servirà per a consultar l'estat de la petició.
  • La informació de l'estat de la petició cursada es rebrà a través d'un correu electrònic.
  • Transcorregudes 24 hores des de la recepció del correu informatiu, es podrà accedir al servici Consulta d'estat de sol·licitud d'informes.

Per a accedir a este servici, comprove els requisits tècnics necessaris.

Documentació adjunta
Documentació adjunta
nom del document Data de publicació
Notes explicatives a l'informe de vida laboral (PDF, 107 Kb) 29/12/2015
Complementary Content
${loading}