Contenido principal

Informe de vida laboral < Tornar

A través d'aquest servei es podrà obtenir i/o consultar en línia un informe en què es recullen totes les situacions d'alta o baixa d'una persona en el conjunt dels diferents règims del sistema de la Seguretat Social.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

Ciutadans que estiguin cotitzant o que ho hagin fet alguna vegada al llarg de la seva vida  i que, per tant, disposin de número d'afiliació a la Seguretat Social.

Què permet fer

  • Visualitzar i consultar de forma immediata l'informe.
  • Baixar-lo en format PDF.
  • Imprimiu-lo.

Si hi accediu sense certificat digital, podreu emplenar un formulari de sol·licitud de manera que se us enviarà l'informe per correu postal.

Cal tenir en compte

En cas d'observar alguna incidència en les dades de l'informe, la podeu comunicar accedint al servei Sol·licitud de rectificació informe de vida laboral.

Si hi accediu sense certificat digital, totes les dades introduïdes al formulari han de coincidir amb les existents a la base de dades de la Tresoreria General de la Seguretat Social. Si no coincideixen, no s'enviarà l'informe.

Pròxims passos

  • Si hi accediu sense certificat digital, i una vegada emplenat el formulari, obtindreu un número de referència que servirà per consultar l'estat de la petició.
  • La informació de l'estat de la petició cursada es rebrà a través d'un correu electrònic.
  • Transcorregudes 24 hores des de la recepció del correu informatiu, es podrà accedir al servei Consulta d'estat de sol·licitud d'informes.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

Documentació adjunta
Documentació adjunta
nom del document Data de publicació
Notes explicatives a l'informe de vida laboral (PDF, 107 Kb) 29/12/2015
Complementary Content
${loading}