Valori aquesta pàgina
Valori aquest contingut

Contenido principal

Expedient previ d’incapacitat permanent o lesions permanents no incapacitants d’accident de treball o malaltia professional < Tornar

Aquest servei permet a les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social presentar les dades i la documentació, que no sigui mèdica, per sol·licitar l’inici del procediment d’incapacitat permanent o de lesions permanents no incapacitants (LPNI), derivat de contingències professionals, i formar l’expedient previ.

Sobre aquest tràmit

A qui va adreçat

  • Persones jurídiques —mútues col·laboradores amb la Seguretat Social— que tenen assignat un codi d’identificació fiscal (CIF).
  • Persones físiques, en nom i representació de la mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, que tenen assignat un número d’identificació fiscal (NIF).

Què permet fer

Aquest servei permet presentar les dades i la documentació, que no sigui mèdica, per sol·licitar l’inici del procediment d’incapacitat permanent o de lesions permanents no incapacitants (LPNI), derivat de contingències professionals, i formar l’expedient previ.

Què es necessita per fer-ho

  • Dades de la mútua.
  • Dades de l’empresa del treballador.
  • Dades del treballador i de l’accident de treball o de la malaltia professional.
  • Annexar la documentació pertinent.

Cal tenir en compte

L’historial clínic no es presenta a través d’aquest formulari, sinó a través del formulari de “Presentació d’informes mèdics”

La mida total de la documentació per annexar-hi no pot superar els 5 Mb.

Pròxims passos

Una vegada fet el tràmit, rebreu un “justificant de recepció” en format PDF.

Si no rebeu el missatge de confirmació o rebeu un missatge d'error o deficiència de la transmissió, s'haurà de fer la presentació en un altre moment o utilitzar altres mitjans.

Per accedir a aquest servei, comproveu els requisits tècnics necessaris.

El acceso a este servicio estará habilitado únicamente cuando se identifique como persona física o entidad

Complementary Content
${loading}